a car travels at an average speed of 52 miles per hour how many miles does it travel in 3 hours and 15 minutes​

Question

a car travels at an average speed of 52 miles per hour how many miles does it travel in 3 hours and 15 minutes​

in progress 0
Remi 1 week 2021-09-11T00:14:31+00:00 1 Answer 0

Answers ( )

    0
    2021-09-11T00:16:20+00:00

    Answer:

    169

    Step-by-step explanation:

    52*3= 156

    52/4= 13

    156+13= 169

    Hope it helps!

Leave an answer

Browse
Browse

27:3+15-4x7+3-1=? ( )