Jermaine buys T-shirts for $6 each and marks up the price by 45%. How much profit does Jermaine make for each T-shirt sold? Enter your

Question

Jermaine buys T-shirts for $6 each and marks up the price by 45%.
How much profit does Jermaine make for each T-shirt sold? Enter your answer in the b​

in progress 0
Aaliyah 2 weeks 2021-09-09T11:18:45+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-09T11:20:18+00:00

    Answer:

    Step-by-step explanation:

    Marked price =$6=100%

    Selling price =?=100%+45%

    If 100%=6

    What about 100+45%=145

    =145×6÷100=8.7

    Selling price is 8.7-6=2.7

    0
    2021-09-09T11:20:39+00:00

    Answer:

    Profit = $2.7

    Step-by-step explanation:

    Cost price of each T-shirt = $6

    Mark up the price by 45%

    i.e 45% of cost price

    = 45/100 * 6

    = 0.45 * 6 = $2.7

    Selling price = cost price + mark up

    Selling price = $6 + $2.7 = $8.7

    Profit = selling price – cost price

    Profit = $8.7 – $6.0 = $2.7

    Therefore:

    Jermaine would make $2.7 profit for each T-shirt sold.

Leave an answer

Browse
Browse

27:3+15-4x7+3-1=? ( )