Kali runs 10 laps around a track each day. Each lap around the track is 400 meters. How many days will it take Kali to run a total of 12 kil

Question

Kali runs 10 laps around a track each day. Each lap around the track is 400 meters. How many days will it take Kali to run a total of 12 kilometers. [PLEASE HELP MEEE]

in progress 0
Eva 2 weeks 2021-09-11T02:09:51+00:00 1 Answer 0

Answers ( )

    0
    2021-09-11T02:11:01+00:00

    Answer:

    3 days

    Step-by-step explanation:

    okay well first you have know how many meters are in a kilometer

    1 km = 1000m

    so in one day, kali runs 10 laps, 400 meters each lap:

    10 × 400 = 4000 = the amount of meters she runs in a day

    4000/1000 = 4 = the amount of meters she runs in a day

    12/4 = 3

    so it will take kali 3 days to run 12 kilometers

Leave an answer

Browse
Browse

27:3+15-4x7+3-1=? ( )