## Mai mowed fawns for 2 hours and earned $7.50 per hour. Then she washed windows for 3 hours and earned $6.25 per hour. What were Mai’s averag

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

So you work for 2 hours and each hour you get 7.50

So you do 2*7.50 = 15$

Then you do the windows

3 hours and every hour you earn 6.25

3*6.25=18.75$

Now you add them

15+18.75= 33.75$ but if you want an average then around 34$